Ilmoittautuminen loppuu huomenna, joten nopeat ehtivät vielä mukaan.


Tuolla kommenttilaatikossa on puitu hieman tuota vaihdon minimisummaa, joten vastaan siihen tässä..

MINIMIvaatimus on 15 euroa+postikulut, mikä ei ole kovinkaan suuri summa kun sen jakaa kolmella ja tämän lisäksi yksi kirja. Ei tähän kenenkään talous kaadu. Mutta ongelmana voi olla, että itse lähettää enemmän ja saa sitten vain juuri sillä minimisummalla . Paketteihin saa laittaa itsetehtyä, mutta se on sitten sen 15 euron ulkopuolella, koska itsetehdylle ei oikein voi määritellä hintaa. Yleisesti ottaen: tavaraahan saa lähettää niin paljon kuin sielu sietää, mutta kyseessä on kuitenkin "kirjavaihto" joten asiaa kannattaa miettiä siltäkin kannalta. Ja summa on todellakin MINIMISUMMA.

Tuosta minimisummasta vielä: tämä on ensimmäinen kirjavaihto, joten jos olisin pamauttanut summaksi vaikkapa sen 35euroa, voisi olla ettei osallistujia olisi ollut kovinkaan montaa. Eli kokeillaanpas ensin tämä ensimmäinen kirjavaihto ja katsotaan miten sujuu. Tähän, kuten mihinkään muuhunkaan vaihtoon, kukaan ei pakota osallistumaan, joten jos pelkää "krääsäpostia" niin kannattaa siis ihmeessä kokeilla jotain vaihtoa jossa on suurempi minimisumma.

Ja loppuun haluaisin vielä lisätä, että tässä vaihdossa saa lähettää vanhoja kirjoja, eli jos hyllyt notkuu esimerkiksi vanhoja pokkareita (käyttökelpoisia ja luettavissa olevia) niin kukaan ei kiellä niitä lähettämästä! Yrittäkää kuitenkin valita kirjat yms. saajan mukaan, jotta vaihto säilyy kaikkien mielestä hauskana!